Eastbourne Walking Tours

Hotels in Eastbourne | B and B Accommodation in Eastbourne | Self Catering | Camping/Caravan
Home » Things To Do, Attractions » Eastbourne Walking Tours

PHONE: + (0)1323 734107

Eastbourne Walking Tours
MEET AT THE EASTBOURNE
BANDSTAND, MIDDLE LEVEL.
Walking tours start on the
seafront, 0.2 miles south
west of the pier. BN21 3AD

Phone: + (0)1323 734107
Rating: Educational walk, fun, all ages
Prices: ?5 per person, under 14 free
Info: Eastbourne Walking Tours: A historical fun and educational walking tour around Eastbourne.

Eastbourne Walking Tours: Walking in Eastbourne, East Sussex, England. Gå i Eastbourne med en turguide. Lær historien. Omvisning.

Eastbourne har en ny strandpromenaden attraksjon. Det er en vandring starter ved musikkpaviljongen på midten nivå, vandre langs strandpromenaden til brygga, så til et par svært interessante tilbake veier, tar i de viktigste teatrene, og tilbake til der den startet. Alt på det flate nivået, vil du lære om historien til Eastbourne på tur som varer i en og en halv time koster en svært rimelig fem pounds, gratis for under 14s, så lenge de har bevis på alder som en kjøring lisens.

Walking Guide Harry Pope sier "Jeg har bodd i Eastbourne for ganske mange år, og har lenge syntes det var et behov for en morsom og lærerik tur for lokalbefolkningen og tilreisende. Eastbourne har vært en badeby for ca 170 år, og har så mye interessant og uvanlig historie at det er et unikt sted å gå rundt ".

Den Eastbourne Turen starter på motsatt side av Cavendish Hotel, med historien til denne vakre bygningen forklart, samt interessant bakgrunn til hertugen av Devonshire statue sammen. Da er det en spasertur til Burlington Hotel. Det var et mord på en topp rom, var det en svømmehall i kjelleren betjenes av to tidevann døgnet - varmt sjøvann var 1s, 6d. per person, bare 1s for en økt med kaldt vann.

Vi går forbi og lære historie Carpet Gardens, som ble gravd opp for løk produksjon under WW2, så vi stopper ved brygga, med spennende historie, lære hva skjedde under WW2 til å stoppe invasjonen i Eastbourne.

Da er det en kort spasertur over veien inn Elms Avenue, der den sanne historien om Sandy Powell gjenferd forklares, samt noe lokal Eastbourne historie om å grave opp av romerske mosaikker i 1712 da brukes for steinsprut. Når vi stopper opp ved den gamle Co-op butikk du vil nyte å lære om dette slutten på Terminus Road, Sussex Club som pleide å være der, etterfulgt av den grusomme historien om lokal lege John Bodkin Adams og hans hus.

Et par stopp steder i tur og vi kommer til Devonshire Park Theatre. En utrolig perle av en bygning, så vi går forbi Buccaneer pub som pleide å være offentlig bar av komplekset bygget i 1870. Pause igjen på motsatt side av Winter Garden, vi deretter gå langs Carlisle Road forbi raden av vakre butikker. Historien om The Devonshire Baths er forklart, er som for Martello Tower. Tilbake forbi Eastbourne Centre, åpnet av fagforeningsleder Jack Jones i 1976 til en kostnad på over 3 millioner pund, så vi tilbake til musikkpaviljongen med litt mer fascinerende historie.

Tempoet er behagelig, fakta er svært informativ, er det humor livsglade, og denne turen er egnede personer i alle aldre. Hvis du leter etter morsomme ting å gjøre med barn i Eastbourne, ikke lete lenger.

Sier Harry "vi bevisst har satt ut en tur som alle kan nyte. Jeg stiller spørsmål som «Hvorfor går krabbene ikke sidelengs?", Samt "som England Soccer Manager startet sin karriere administrere Eastbourne United? 'Du må gå på denne strålende tur til å oppdage alt dette, og mer."

Vi er lisensiert av Eastbourne Borough Council, og du kan kjøpe billetter på forhånd enten på Turistinformasjonen eller lavere nivå Seafront Office. Været må være ganske stygg for turen måtte avlyses. Vi går hver mandag og onsdag ettermiddag på 15:00, og hver torsdag og søndag kveld ved 20:00. Du trenger ikke å bestille, bare slå opp. Hvert år den første tur vil være på første påskedag, den siste i slutten av oktober.

Både Harry og Liz, de to guider, lokale beboere i Eastbourne. De er begge også forfattere og historikere. De bare tar sterling, fordi de innser at når du leser dette euroen vil være verdiløst og de vil ikke kunne bruke dem under sine hardt opptjente vinterpausen.

Vi ser frem til å se deg på en av våre pedagogiske og historiske vandringer rundt Eastbourne!

Veibeskrivelse til EASTBOURNE Bandstand
Walks starte fra Eastbourne Bandstand, som kan finnes en 0,2 kilometer (fem minutter) gange sør vest for Eastbourne Pier, i retning av Beachy Head. For Sat Nav brukere postnummeret plasseringen av paviljongen er BN21 3AD.