Eastbourne Walking Tours

Hotels in Eastbourne | B and B Accommodation in Eastbourne | Self Catering | Camping/Caravan
Home » Things To Do, Attractions » Eastbourne Walking Tours

PHONE: + (0)1323 734107

Eastbourne Walking Tours
MEET AT THE EASTBOURNE
BANDSTAND, MIDDLE LEVEL.
Walking tours start on the
seafront, 0.2 miles south
west of the pier. BN21 3AD

Phone: + (0)1323 734107
Rating: Educational walk, fun, all ages
Prices: ?5 per person, under 14 free
Info: Eastbourne Walking Tours: A historical fun and educational walking tour around Eastbourne.

Eastbourne Walking Tours: Séta Eastbourne, East Sussex, Anglia. Séta Eastbourne egy idegenvezető. Ismerje meg a történelem. Vezetett túra.

Eastbourne tengerparton van egy új attrakció. Ez egy séta kezdve a zenepavilon a középső szinten, a tengerparti séta a mólón, majd egy pár nagyon érdekes vissza utak, figyelembe a fő színházak, majd vissza, ahonnan indultak. Minden szinten a lapos, megtudhatja a történelem Eastbourne a séta tart egy óra és fél olcsóbb egy nagyon ésszerű £ 5, ingyenes 14s alatt, amíg azok korát, mint a vezetői engedélyt.

Gyalogos vezető Harry pápa azt mondja: "Én éltek Eastbourne még jó néhány év, és már régóta gondoltam, volt egy igény van egy vicces és informatív séta a helyiek és a látogatók egyaránt. Eastbourne volt a tengerparti üdülőhely mintegy 170 év, és oly sok érdekes és szokatlan történetében, hogy ez egy egyedülálló hely sétálni ".

Az Eastbourne séta indul, szemben a Hotel Cavendish, a történelem e gyönyörű épület magyarázta, valamint az érdekes háttér a Devonshire herceg szobra mellett. Akkor ez egy sétát a Burlington Hotel. Volt egy gyilkosság a felső szobában volt egy uszodában az alagsorban kiszolgált két dagály naponta - meleg tengervíz volt 1s, 6d. fejenként csak 1-esek a menet a hideg víz.

Mi elsétálnak, és tanulni a történelem, a Szőnyeg Gardens, amely ásták fel a hagyma termesztése során WW2, akkor megáll a mólón, a történelem érdekes, a tanulás, mi történt közben WW2 hogy szüntessék be az invázió Eastbourne.

Akkor ez egy rövid séta az út túloldalán a Elms Avenue, ahol az igaz történet Sandy Powell szelleme azzal magyarázható, valamint néhány helyi Eastbourne történetét illetően kiásását a római mozaikokat, majd 1712-ben használják a törmelék. Amikor szünetelteti a Co-op régi áruház élvezheti tanulnak ebből a célból a Terminus Road, a Sussex Klub, hogy szokott lenni ott, majd a hátborzongató történetet a helyi doktor John Adams Bodkin és házát.

Egy másik pár megállási helyek a séta, és mi megérkezünk a Devonshire Park Színházban. Hihetetlen gyöngyszem az épület, majd elsétálnak a Buccaneer kocsmában, hogy régen a nyilvános bár a komplexum épült 1870-ben. Megállt ismét szemben a Winter Garden, mi majd sétáljon végig Carlisle út korábban a szép üzletek sora. A történelem a Devonshire fürdő magyarázható, mint az, hogy a Martello-torony. Vissza a múlt Eastbourne Központ által megnyitott szakszervezeti vezető Jack Jones 1976-ban, amelynek költsége több mint £ 3m, akkor visszatérünk a zenepavilon és egy kicsit több lenyűgöző története.

A tempó kényelmes, a tények, nagyon informatív, a humor könnyed, és ez a sétára alkalmas minden korosztály számára. Ha looking for fun dolgokat csinálni a gyerekek itt: Eastbourne, ne keressen tovább.

Harry azt mondja: "Mi szándékosan meghatározott sétálni hogy mindenki élvezni. Kérem ehhez hasonló kérdéseket: "Miért rákok járni oldalra?" Valamint ", melyet Anglia labdarúgó menedzsere kezdte pályafutását ügyvezető Eastbourne United?" El kell menni ezen a ragyogó séta felfedezni mindezt, és így tovább. "

Mi által engedélyezett Eastbourne Borough Council és megvásárolhatja Jegyek elővételben akár a Turisztikai Információs Központ, illetve az alacsonyabb szintű Seafront Hivatal. Az időjárás is, hogy elég rossz a séta törölni. Mi megy minden hétfőn és szerdán délután 15:00, minden csütörtökön és vasárnap esténként 08:00. Nem kell könyv, csak előkerülnek. Minden évben az első séta lesz húsvét vasárnap, az utolsó meg október végén.

Mind Harry és Liz, a két útmutatók, a helyi lakosok a Eastbourne. Mindketten írók és történészek is. Ők csak akkor font, mert rájönnek, hogy mire ezt olvasod az euro lesz értéktelen, és nem fog tudni tölteni őket alatt a kemény munkával megszerzett téli szünet.

Bízunk benne, hogy látni az egyik oktatási és történelmi sétálhat Eastbourne!

Irányban, hogy a zenepavilon EASTBOURNE
Séta kezdődik Eastbourne Bandstand, amely megtalálható egy 0,2 mérföld (5 perces) séta a délnyugati Eastbourne Pier, abba az irányba, Beachy Head. A Sat Nav felhasználók irányítószám helyét a zenepavilon is BN21 3AD.