Eastbourne Walking Tours

Hotels in Eastbourne | B and B Accommodation in Eastbourne | Self Catering | Camping/Caravan
Home » Things To Do, Attractions » Eastbourne Walking Tours

PHONE: + (0)1323 734107

Eastbourne Walking Tours
MEET AT THE EASTBOURNE
BANDSTAND, MIDDLE LEVEL.
Walking tours start on the
seafront, 0.2 miles south
west of the pier. BN21 3AD

Phone: + (0)1323 734107
Rating: Educational walk, fun, all ages
Prices: ?5 per person, under 14 free
Info: Eastbourne Walking Tours: A historical fun and educational walking tour around Eastbourne.

Eastbourne Walking Tours: Wandelen in Eastbourne, East Sussex, Engeland. Loop in Eastbourne met een gids. Leer de geschiedenis. Rondleiding.

Eastbourne heeft een nieuwe kust attractie. Het is een wandeling te beginnen met de muziektent op het middelste niveau, wandelen langs de kust naar de pier, daarna in een paar zeer interessante weggetjes, waarbij in de belangrijkste theaters, en weer terug naar waar het begon. Alle op het platte vlak, leert u over de geschiedenis van Eastbourne op de wandeling die duurt een uur en een half kost een zeer redelijke vijf pond, gratis voor kinderen onder 14s, zolang ze een bewijs van leeftijd, zoals een rij hebben licentie.

Wandelen gids Harry Paus zegt: "Ik heb in Eastbourne al een paar jaar, en hebben lang dacht dat er een vraag naar een leuke en informatieve wandeling voor de lokale bevolking en bezoekers. Eastbourne is een badplaats voor ongeveer 170 jaar, en heeft zo veel interessante en ongewone geschiedenis dat het een unieke plek om rond te lopen ".

De Eastbourne wandeling begint tegenover het Cavendish Hotel, met de geschiedenis van dit prachtige gebouw toegelicht, evenals de interessante achtergrond van de hertog van Devonshire beeld hiernaast. Dan is het een wandeling naar het Burlington Hotel. Er was een moord in een top kamer, was er een zwembaden in de kelder onderhouden door twee getijden per dag - warm zeewater was 1s, 6d. per persoon, alleen 1s voor een sessie van koud water.

We lopen langs en leer de geschiedenis van de Carpet Gardens, die zijn gegraven voor ui productie tijdens WW2, dan stoppen we bij de pier, met intrigerende geschiedenis, het leren van wat er gebeurde tijdens WW2 aan een invasie te stoppen in Eastbourne.

Dan is het een korte wandeling over de weg naar Elms Avenue, waar het waargebeurde verhaal van Ghost Sandy Powell's wordt uitgelegd, evenals enkele lokale Eastbourne geschiedenis met betrekking tot het opbreken van Romeinse mozaïeken in 1712 vervolgens worden gebruikt voor puin. Als we pauzeren door de oude Co-op winkel kunt u genieten van het leren over deze kant van Terminus Road, de Sussex club die vroeger om daar te zijn, gevolgd door het gruwelijke verhaal over de lokale Doctor John Bodkin Adams en zijn huis.

Nog een paar stopplaatsen in de wandeling en we komen op de Devonshire Park Theater. Een ongelooflijke juweel van een gebouw, dan lopen we langs de Buccaneer pub die gebruikt worden om de openbare bar van het complex in 1870 gebouwd zijn. Pauzeren opnieuw tegenover de Wintertuin, we dan een wandeling langs Carlisle Road langs de rij van mooie winkels. De geschiedenis van de Devonshire Baden wordt uitgelegd, net als die van de Martello-toren. Terug langs de Eastbourne Centrum, geopend door vakbondsleider Jack Jones in 1976 tegen een kostprijs van meer dan € 3 miljoen, dan keren we terug naar de muziektent met een beetje meer fascinerende geschiedenis.

Het tempo is comfortabel, de feiten zijn zeer informatief, de humor is luchtig, en deze wandeling is geschikt mensen van alle leeftijden. Als u op zoek bent naar leuke dingen om te doen met kinderen in Eastbourne, kijk dan niet verder.

Zegt Harry "we hebben het voorzien hebben een wandeling die alle kunnen genieten. Ik stel vragen als 'Waarom krabben zijwaarts lopen?' En 'die Engeland Soccer Manager begon zijn carrière het beheer van Eastbourne Verenigd?' Je moet gaan op deze briljante wandeling naar dit alles, en nog veel meer te ontdekken. "

Wij zijn erkend door Eastbourne Borough Council, en je kunt tickets vooraf te kopen bij zowel de Tourist Information Centre of het lagere niveau Seafront Office. Het weer moet behoorlijk fout te zijn voor de wandeling te annuleren. We elke maandag en woensdag 's middags gaan op vijftien, en elke donderdag en zondag' s avonds om 8 uur. U hoeft niet te reserveren, gewoon opdagen. Elk jaar wordt de eerste wandeling zal op Paaszondag, de laatste op het einde van oktober.

Zowel Harry en Liz, de twee gidsen, zijn de plaatselijke bewoners van Eastbourne. Ze zijn beiden ook schrijvers en historici. Zij zijn slechts van het pond sterling, omdat ze zich realiseren dat tegen de tijd dat u dit leest zal de euro waardeloos zijn en zij zullen niet in staat zijn om ze door te brengen tijdens hun hard verdiende winterstop.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op een van onze educatieve en historische wandelingen rond Eastbourne!

Routebeschrijving naar het EASTBOURNE muziektent
Wandelingen beginnen van de Eastbourne Bandstand, die te vinden is een 0,2 mijl (vijf minuten) lopen ten zuiden ten westen van de Eastbourne Pier, in de richting van Beachy Head. Voor Sat Nav gebruikers, de postcode locatie van de muziektent is BN21 3AD.