Eastbourne Walking Tours

Hotels in Eastbourne | B and B Accommodation in Eastbourne | Self Catering | Camping/Caravan
Home » Things To Do, Attractions » Eastbourne Walking Tours

PHONE: + (0)1323 734107

Eastbourne Walking Tours
MEET AT THE EASTBOURNE
BANDSTAND, MIDDLE LEVEL.
Walking tours start on the
seafront, 0.2 miles south
west of the pier. BN21 3AD

Phone: + (0)1323 734107
Rating: Educational walk, fun, all ages
Prices: ?5 per person, under 14 free
Info: Eastbourne Walking Tours: A historical fun and educational walking tour around Eastbourne.

Eastbourne Walking Tours: Walking i Eastbourne, East Sussex, England. Gå i Eastbourne med en turguide. Lær historien. Guidet tur.

Eastbourne har en ny strandpromenade attraktion. Det er en vandretur starter ved musikpavillon på den midterste niveau, gå en tur langs strandpromenaden til molen, derefter ind i et par meget interessante tilbage veje, idet der i de vigtigste teatre, og tilbage til hvor den begyndte. Alle på den flade niveau, vil du lære om historie Eastbourne på gåturen, der varer en time og en halv koster en meget rimelig fem pounds, gratis for under 14s, så længe de har bevis på alder, såsom et kørekort licens.

Walking guide Harry paven siger: "Jeg har boet i Eastbourne for en hel del år, og har længe troede, der var et behov for en sjov og lærerig tur for både lokale og besøgende. Eastbourne har været en badeby for omkring 170 år, og har så meget interessant og usædvanlig historie, at det er et unikt sted at gå rundt ".

Den Eastbourne Turen starter overfor Cavendish Hotel, med historien om denne dejlige bygning forklaret, samt interessant baggrund for hertugen af ​​Devonshire statue ved siden af. Så er det en tur til Burlington Hotel. Der var et mord på en top rum, der var en svømmehal i kælderen serviceres af to tidevand om dagen - varme havvand var 1s, 6d. per person,. kun 1s til et møde i koldt vand

Vi går forbi og lære historien om Carpet Gardens, som blev gravet op for løg produktion under 2. verdenskrig, så holder vi op på kajen, med spændende historie, lære hvad der skete under 2. Verdenskrig for at stoppe en invasion i Eastbourne.

Så det er en kort gåtur på tværs af vejen ind Elms Avenue, hvor den sande historie om Sandy Powell spøgelse forklares, samt nogle lokale Eastbourne historie om opgravning af romerske mosaikker i 1712 og derefter bliver brugt til murbrokker. Når vi pause ved den gamle Co-op butik, som du vil nyde at lære om denne ende af Terminus Road, Sussex klubben, der plejede at være der, efterfulgt af den grusomme historie om lokal læge John Bodkin Adams og hans hus.

Endnu et par opholdssteder i gang, og vi ankommer til Devonshire Park Teater. En utrolig perle af en bygning, så vi går forbi Buccaneer pub, der plejede at være den offentlige bar af komplekset er bygget i 1870. Pause igen overfor Winter Garden, vi så gå langs Carlisle vejen forbi rækken af ​​smukke butikker. Historien om The Devonshire bade forklares, som er, at den Martello Tower. Tilbage forbi Eastbourne Centre, åbnet af fagforeningsleder Jack Jones i 1976 til en pris på over £ 3m, så vender vi tilbage til musikpavillon med en lidt mere spændende historie.

Tempoet er behageligt, fakta er meget informative, humoren er muntre, og denne gang er egnede personer i alle aldre. Hvis du leder efter sjove aktiviteter med børn i Eastbourne, du ikke lede længere.

Siger Harry "har vi bevidst har sat sig en tur, som alle kan nyde. Jeg stiller spørgsmål som "Hvorfor krabber gå sidelæns?" Samt "som England Soccer Manager startede sin karriere styre Eastbourne United?" Du er nødt til at gå på denne fantastiske tur til at opdage alt dette og meget mere. "

Vi er licenseret af Eastbourne Borough Council, og du kan købe billetter på forhånd på enten Tourist Information Centre eller lavere niveau Seafront Office. Vejret skal være temmelig dårligt for tur til at blive annulleret. Vi går hver mandag og onsdag eftermiddag kl 15:00, og hver torsdag og søndag aften ved 08:00. Ingen grund til at bestille, bare dukke op. Hvert år den første gang vil være på påskesøndag, den sidste i slutningen af ​​oktober.

Både Harry og Liz, de to guider, er de lokale beboere i Eastbourne. De er begge også forfattere og historikere. De kun tage sterling, fordi de indser, at ved den tid, du læser dette euroen vil være værdiløse, og de vil ikke være i stand til at bruge dem i løbet af deres hårdt tjente vinterpausen.

Vi glæder os til at se dig på en af ​​vores uddannelses-og historiske vandreture rundt Eastbourne!

Kørselsvejledning til EASTBOURNE Bandstand
Går begynde fra Eastbourne Bandstand, der kan findes en 0,2 mile (fem minutter) gang sydvest for Eastbourne Pier, i retning af Beachy Head. For Sat Nav brugere, postnummer placeringen af ​​musikpavillon er BN21 3AD.