The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel

Hotels in Eastbourne | B and B Accommodation in Eastbourne | Self Catering | Camping/Caravan
Home » Hotels in Eastbourne » The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel

Send Email Visit Website PHONE: +44 (0)1323 412345

The Grand Hotel Eastbourne
King Edwards Parade
Eastbourne
East Sussex
BN21 4EQ
England

Phone: +44 (0)1323 412345
Rating: AA 5 star hotel in Eastbourne
Prices: ?199 - ?555 per room, per night
Info: 5 star hotel in Eastbourne, swimming pool, conference room hire, wedding venue, sauna,golf

Englands enda femstjärniga hotellet vid havet, Grand Hotel i Eastbourne är en av Storbritanniens mest magnifika hotell. Omväxlande beskrivs som en "White Palace" och "bröllopstårta", upptar den majestätiska Landmark Hotel en utmärkt plats på stadens havet med panoramautsikt längs kusten, vid havet och mot klipporna vid Beachy Head.

Under årens lopp har den lyxiga 152-rums hotell har välkomnat kungligheter och berömda gäster till Eastbourne, inklusive Winston Churchill, Charlie Chaplin, Alec Guinness, Edward Elgar och Debussy, som komponerade hans symfoni La Mer under sin vistelse på The Grand i 1905. Idag är hotellet har omsorgsfullt restaurerats för att behålla traditionen och storheten i förgången tid tillsammans med vänlig och professionell service och moderna bekvämligheter 21:e talet.

Fritidsfaciliteter inkluderar inomhus-och utomhuspooler, gym och spa som erbjuder ett brett utbud av behandlingar för män och kvinnor. Barn i alla åldrar är välkomna och njuta av sin egen incheckningsdisk och Junior Crew ryggsäckar och gäster behöver inte lämna sina fyrbenta vänner hemma som det finns även hund rum på hotellet.

GRAND HOTEL Restauranger - Det finns två inom hotell
Detta 5-stjärniga hotell i Eastbourne har två restauranger som serverar utmärkt mat. Den stora trädgården Restaurang, öppen för frukost, lunch och middag, serverar traditionell engelsk mat med en modern twist och många av de ingredienser som köps lokalt. Fantasifull europeisk mat är med i den intima 2AA Rosett och prisbelönta Mirabelle restaurang som är öppen för lunch och middag och båda restauranger är kända för sin omfattande vinlistor. Gentlemän besöker detta hotell i Eastbourne ombeds att bära en jacka eller slips. Slutligen är eftermiddagste, som serveras i den imponerande omgivningar i Grand Hall eller lounge, en institution och inte får missa.

MÖTESRUM / konferensrum HYRA på Grand Hotel i Eastbourne
Med 17 fullt utrustade mötesrum, är detta hotell i Eastbourne en förstklassig konferensanläggning och regelbundet värd hela Förenade kungariket och utländska händelser. Från roliga och utmanande händelser teambuilding som utnyttjar den vackra omgivande landsbygden till möten, företagsevenemang konferensrum hyra, seminarier, banketter och mottagningar för upp till 350 personer, hotellets hängivna team av företagens planerare finns till hands för att hjälpa till att planera varje detalj och ordna måltider, underhållning och annat extramaterial för att göra varje händelse en total succé.

A Luxury bröllop plats i Eastbourne
Grand Hotel är ett av de mest romantiska bröllop handelsplatser i Eastbourne och det omgivande området i East Sussex. De olika bröllop mottagning platser, inklusive Compton Suite med sina vackra viktorianska arkitektur och spektakulära Silverdale rummet, är också licensierade för civila ceremonier och partnerskap och hotellet erbjuder inclusive-paket eller skräddarsydda bröllop för allt från mindre fester med nära familj och vänner till påkostade fester för upp till 200.

VÄGBESKRIVNING till Grand Hotel i Eastbourne
Ligger på den västra änden av Eastbourne vid havet, är Grand Hotel en 15-minuters promenad eller kort taxiresa från stadens järnvägsstation. Inom bekvämt räckhåll från M25, är detta fem stjärniga hotell en timmes bilresa från flygplatsen Gatwick, och under två timmar från Heathrow flygplats. Välkomnande dörrvakter hälsar alla gäster vid ankomst och det finns en stor parkering och övervakad parkering finns tillgänglig.

Facilities offered by The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel