The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel

Hotels in Eastbourne | B and B Accommodation in Eastbourne | Self Catering | Camping/Caravan
Home » Hotels in Eastbourne » The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel

Send Email Visit Website PHONE: +44 (0)1323 412345

The Grand Hotel Eastbourne
King Edwards Parade
Eastbourne
East Sussex
BN21 4EQ
England

Phone: +44 (0)1323 412345
Rating: AA 5 star hotel in Eastbourne
Prices: ?199 - ?555 per room, per night
Info: 5 star hotel in Eastbourne, swimming pool, conference room hire, wedding venue, sauna,golf

England er bare fem-stjerners hotellet ligger ved sjøsiden, The Grand Hotel i Eastbourne er en av Storbritannias mest storslagne hotell. Vekslet beskrevet som en "hvit palass" og "bryllupskake", inntar de majestetiske berømte hotellet har en førsteklasses flekk på byens strandpromenade med panoramautsikt langs kysten, ved sjøen og mot klippene ved Beachy Head.

I løpet av de årene den luksuriøse 152-roms hotell har huset kongelige og berømte gjester til Eastbourne inkludert Winston Churchill, Charlie Chaplin, Alec Guinness, Edward Elgar og Debussy, som komponerte sin symfoni La Mer under sitt opphold på Grand i 1905. I dag har hotellet blitt sympatisk restaurert for å bevare tradisjon og storheten i svunne tider kombinert med vennlig, profesjonell service og moderne 21. århundre fasiliteter.

Fritidsfasiliteter inkluderer innendørs og utendørs svømmebasseng, treningsstudio og spa tilbyr et bredt utvalg av behandlinger for menn og kvinner. Barn i alle aldre er velkomne, og nyte sin egen innsjekkingsskranke og Junior Crew ryggsekker og gjestene trenger ikke å forlate sine firbente venner hjemme som det er også hundevennlig rom inne på hotellet.

GRAND HOTEL Restauranter - Det er to inne på hotellet
Dette 5 stjerners hotellet i Eastbourne har to restauranter som serverer utmerket mat. Den store Garden Restaurant, åpent for frokost, lunsj og middag, serverer tradisjonell engelsk mat med en moderne vri, og mange av ingrediensene er hentet lokalt. Fantasifulle europeisk mat er omtalt i den intime 2AA Rosette og prisbelønte Mirabelle restaurant, som er åpen for lunsj og middag, og begge restaurantene er kjent for sin omfattende vin lister. Gentlemen besøker dette hotellet i Eastbourne oppfordres til å bære en jakke eller slips. Endelig er ettermiddagste, servert i imponerende omgivelser på Grand Hall eller lounge, en institusjon og ikke bli savnet.

Møterom / konferanserom leie på Grand Hotel i Eastbourne
Med 17 fullt utstyrte møterom, er dette hotellet i Eastbourne en førsteklasses konferansested og regelmessig vertene britiske bred og utenlandske begivenheter. Fra morsomme og utfordrende teambygging hendelser som kan dra nytte av det vakre omkringliggende landskapet til møter, corporate event konferanserom hire, seminarer, banketter og mottakelser for opptil 350 personer, hotellets dedikerte team av bedriftens planleggere er på hånden for å planlegge hver eneste detalj og organisere måltider, underholdning og annet ekstramateriale å gjøre alle til en suksess.

En LUKSUS bryllup spillested i Eastbourne
Grand Hotel er et av de mest romantiske bryllup arenaer i Eastbourne og området rundt i East Sussex. De ulike bryllupsfeiring arenaer, inkludert Compton Suite med sin praktfullt, viktoriansk arkitektur og spektakulære Silverdale Room, er også lisensiert for sivile seremonier og partnerskap, og hotellet tilbyr inclusive pakker eller skreddersydde bryllup for alt fra små feiringer med nær familie og venner til overdådige banketter for inntil 200 til.

Veibeskrivelse til GRAND HOTEL i Eastbourne
Ligger på den vestre enden av Eastbourne strandpromenade, er The Grand Hotel en 15-minutters spasertur eller kort drosjetur fra byens jernbanestasjon. Innen rekkevidde av M25, dette femstjerners hotellet en times kjøretur fra Gatwick flyplass, og under to timer fra Heathrow lufthavn. Innbydende dørvakter hilser alle gjester ved ankomst og det er en stor parkeringsplass og betjent parkering er tilgjengelig.

Facilities offered by The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel