The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel

Hotels in Eastbourne | B and B Accommodation in Eastbourne | Self Catering | Camping/Caravan
Home » Hotels in Eastbourne » The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel

Send Email Visit Website PHONE: +44 (0)1323 412345

The Grand Hotel Eastbourne
King Edwards Parade
Eastbourne
East Sussex
BN21 4EQ
England

Phone: +44 (0)1323 412345
Rating: AA 5 star hotel in Eastbourne
Prices: ?199 - ?555 per room, per night
Info: 5 star hotel in Eastbourne, swimming pool, conference room hire, wedding venue, sauna,golf

Anglia egyetlen ötcsillagos tengerparti hotel, a Grand Hotel Eastbourne egyike az Egyesült Királyság legcsodálatosabb szállodák. Különbözőképpen nevezik ezeket: "fehér palota" és a "esküvői torta", a fenséges kiváló hotelben foglal el előkelő helyet a város tengerparti panorámás kilátással a part mentén, a tengerparton, és felé a sziklák a Beachy Head.

Az évek során a fényűző 152 szobás szálloda üdvözölte royalty és illusztris vendégek Eastbourne köztük Winston Churchill, Charlie Chaplin, Alec Guinness, Edward Elgar és Debussy, aki megkomponálta szimfonikus La Mer tartózkodása alatt a Grand 1905-ben. Ma a hotel nem együttérzően vissza megtartja a hagyomány és a pompás régi napok párosul barátságos, profi kiszolgálást és a modern 21. századi kényelem.

Szabadidős létesítmények közé tartozik fedett és szabadtéri uszoda, edzőterem és spa széles választékával várja a kezelések nők és férfiak. Gyermekek minden életkorban szívesen, és élvezze a saját check-in pultnál, és Junior Crew hátizsákok és a vendégek nem kell elhagyni a négylábú barátok otthon vannak kutya-barát szobák a szálloda.

GRAND Éttermek - Két belül a szállodában
Ez az 5 csillagos szálloda Eastbourne funkciók két étterem szolgáló kiváló konyhával. A nagy Garden étterem, nyitva reggeli, ebéd és vacsora, amely hagyományos angol ételek modern csavarral, és sok az összetevők forrásai helyben. Fantáziadús európai konyha szerepelt az intim 2AA Rozetta és díjnyertes Mirabelle étteremben, amely nyitott az ebéd és a vacsora, és a két étterem híresek nagy borok listáját. Uraim meglátogatta a szálloda Eastbourne kérjük, hogy viselni kabát, vagy döntetlen. Végül, délutáni tea, melyet az impozáns környezetben a Grand Hall-vagy lounge, egy intézmény, és nem lehet kihagyni.

Tárgyaló / Konferenciaterem BÉRLET a Grand Hotel A EASTBOURNE
A 17 teljesen felszerelt szemináriumi terem, ez a szálloda Eastbourne egy premier konferencia helyszíne és rendszeresen otthont ad Egyesült Királyság-szerte és a tengerentúlon eseményeket. Honnan szórakoztató és kihívásokkal teli csapatépítő rendezvények, kihasználva a gyönyörű környező vidéket a találkozók, vállalati rendezvény konferenciaterem bérlés, szemináriumok, bankettek, fogadások, akár 350 fő, a szálloda lelkes csapat a vállalati tervezők a kezét, hogy segítsen terv minden részletét és szervezi az étkezést, szórakozást és egyéb extrák, hogy minden esetben teljes sikerrel.

A luxus esküvői helyszín: Eastbourne
A Grand Hotel egyik legromantikusabb esküvői helyszínek Eastbourne és a környező terület East Sussex. A különböző esküvői fogadás helyszínen, többek között a Compton lakosztály a csodálatos viktoriánus építészeti és látványos Silverdale szobában, szintén engedélyezett polgári szertartások és partneri kapcsolatok és a szálloda inclusive csomagok testre szabott esküvők mindent a kis ünneplést közeli családtagok és a barátok a pazar bankettek akár 200.

Útmutató a Grand Hotel EASTBOURNE
Található a nyugati végén Eastbourne tengerparti, a Grand Hotel egy 15 perces sétára vagy rövid taxi a város vasútállomás. Könnyen megközelíthető az M25, ez a ötcsillagos szálloda egy órás autóútra Gatwick Airport, és két óra alatt a Heathrow repülőtéren. Üdvözölve portások köszöntöm minden vendég az érkezéskor, és van egy nagy parkoló és vegytisztítás parkoló áll rendelkezésre.

Facilities offered by The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel