The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel

Hotels in Eastbourne | B and B Accommodation in Eastbourne | Self Catering | Camping/Caravan
Home » Hotels in Eastbourne » The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel

Send Email Visit Website PHONE: +44 (0)1323 412345

The Grand Hotel Eastbourne
King Edwards Parade
Eastbourne
East Sussex
BN21 4EQ
England

Phone: +44 (0)1323 412345
Rating: AA 5 star hotel in Eastbourne
Prices: ?199 - ?555 per room, per night
Info: 5 star hotel in Eastbourne, swimming pool, conference room hire, wedding venue, sauna,golf

Engeland slechts vijf-sterren hotel aan zee, The Grand Hotel in Eastbourne is een van de mooiste hotels in het Verenigd Koninkrijk. Afwisselend omschreven als een 'witte paleis' en 'bruidstaart', de majestueuze monumentale hotel ligt op een uitstekende plek aan de kust van de stad met een panoramisch uitzicht langs de kust, aan de kust en naar de kliffen van Beachy Head.

In de loop der jaren de luxe 152-kamers tellende hotel is verheugd over royalty en illustere gasten naar Eastbourne waaronder Winston Churchill, Charlie Chaplin, Alec Guinness, Edward Elgar en Debussy, die zijn symfonie La Mer gecomponeerd tijdens zijn verblijf in The Grand in 1905. Vandaag de dag is hotel is zorgvuldig gerestaureerd om de traditie en de grandeur van vervlogen dagen in combinatie met vriendelijke, professionele service en moderne 21e eeuw voorzieningen te behouden.

Hotel biedt zijn gasten binnen-en buitenzwembaden, een fitnessruimte en spa biedt een breed scala aan behandelingen voor mannen en vrouwen. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom en genieten van hun eigen check-in balie en Junior Crew rugzakken en de gasten niet nodig hebben om hun viervoetige vrienden thuis te laten want er zijn ook hond-vriendelijk kamers in het hotel.

GRAND HOTEL RESTAURANTS - Er zijn twee in het hotel
Dit 5-sterren hotel in Eastbourne beschikt over twee restaurants die een uitstekende keuken serveren. De grote Garden Restaurant, geopend voor ontbijt, lunch en diner, serveert traditioneel Engels eten met een modern tintje en veel van de ingrediënten zijn lokaal geproduceerde. Fantasierijke Europese keuken is te zien in de intieme 2AA Rosette en bekroonde restaurant Mirabelle, dat geopend is voor lunch en diner en beide restaurants staan ​​bekend om hun uitgebreide wijnkaart. Heren een bezoek aan dit hotel in Eastbourne worden verzocht om een ​​jas of das te dragen. Tot slot, afternoon tea, geserveerd in de indrukwekkende omgeving van de Grand Hall of lounge, is een instelling en niet te missen.

VERGADERZAAL / CONFERENTIEZAAL huren bij het GRAND HOTEL IN EASTBOURNE
Met 17 volledig uitgeruste vergaderzalen, Dit hotel in Eastbourne is een eersteklas conferentiecentrum en regelmatig gastheren het hele Verenigd Koninkrijk en buitenlandse evenementen. Van leuke en uitdagende teambuilding die gebruik maken van de prachtige omliggende platteland naar vergaderingen, zakelijke evenementen conferentiezaal huren, seminars, banketten en recepties voor maximaal 350 personen, van het hotel, toegewijd team van corporate planners staan ​​klaar om helpen bij het plannen elk detail en organiseren van maaltijden, entertainment en andere extra's om elk evenement een succes te maken.

EEN LUXE Wedding Venue in Eastbourne
Het Grand Hotel is een van de meest romantische trouwlocaties in Eastbourne en het omliggende gebied in Oost-Sussex. De verschillende huwelijksreceptie locaties, inclusief de Compton Suite met zijn prachtige Victoriaanse architectuur en spectaculaire Silverdale kamer, is tevens een vergunning voor burgerlijke plechtigheden en partnerschappen en het hotel biedt inclusive pakketten of op maat gemaakte bruiloften voor alles, van kleine feesten met naaste familie en vrienden te overvloedige banketten voor maximaal 200.

Routebeschrijving naar het Grand hotel in Eastbourne
Gelegen aan de westelijke kant van Eastbourne aan zee, The Grand Hotel is een 15-minuten lopen of korte taxirit van het trein-station van de stad. Binnen handbereik van de M25, dit vijf sterren hotel is een een uur rijden van Gatwick Airport, en onder twee uur van Heathrow Airport. Gastvrije portiers begroeten alle gasten bij aankomst en er is een grote parkeerplaats en valet parking is beschikbaar.

Facilities offered by The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel