The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel

Hotels in Eastbourne | B and B Accommodation in Eastbourne | Self Catering | Camping/Caravan
Home » Hotels in Eastbourne » The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel

Send Email Visit Website PHONE: +44 (0)1323 412345

The Grand Hotel Eastbourne
King Edwards Parade
Eastbourne
East Sussex
BN21 4EQ
England

Phone: +44 (0)1323 412345
Rating: AA 5 star hotel in Eastbourne
Prices: ?199 - ?555 per room, per night
Info: 5 star hotel in Eastbourne, swimming pool, conference room hire, wedding venue, sauna,golf

Englands eneste femstjernede hotel ved havet, The Grand Hotel i Eastbourne er en af ​​Storbritanniens mest storslåede hoteller. Skiftevis beskrives som en "White Palace 'og' bryllup kage ', det majestætiske skelsættende hotel indtager en fornem plads på byens strandpromenade med panorama udsigt langs kysten, ved havet og mod klipperne ved Beachy Head.

Gennem årene har luksuriøse 152-værelses hotel har udtrykt tilfredshed med royale og kendte gæster til Eastbourne herunder Winston Churchill, Charlie Chaplin, Alec Guinness, Edward Elgar og Debussy, som består symfonien La Mer under sit ophold på The Grand i 1905. I dag er hotellet blevet nænsomt renoveret for at bevare traditionen og storhed svundne tider kombineret med en venlig, professionel service og moderne 21. århundredes faciliteter.

Fritid faciliteter omfatter indendørs og udendørs swimmingpools, fitnesscenter og spa tilbyder en bred vifte af behandlinger for mænd og kvinder. Børn i alle aldre er velkomne og nyde deres egen check-in-skranken og Junior Crew rygsække og gæster behøver ikke at forlade deres firbenede venner derhjemme, som der er også hunde-venlige værelser på hotellet.

GRAND HOTEL Restauranter - Der er to inden for hotel
Dette 5 stjernede hotel i Eastbourne har to restauranter, der serverer fremragende køkken. Den store Garden Restaurant, åben for morgenmad, frokost og middag, serverer traditionel engelsk mad med et moderne twist, og mange af ingredienserne er indkøbt lokalt. Fantasifuld europæiske køkken er kendetegnet i den intime 2AA Rosette og prisvindende Mirabelle restaurant, som er åben til frokost og middag, og begge restauranter er kendt for deres omfattende vinkort. Gentlemen besøger dette hotel i Eastbourne bliver bedt om at bære en jakke og slips. Endelig, eftermiddagste, serveret i de imponerende omgivelser i Grand Hall eller lounge, er en institution og ikke må gå glip af.

Mødelokale / KONFERENCE lokaleleje på Grand Hotel i Eastbourne
Med 17 fuldt udstyrede mødelokaler, er dette hotel i Eastbourne en førende konference sted og jævnligt vært England-dækkende og oversøiske begivenheder. Fra sjovt og udfordrende teambuilding arrangementer, der udnytter den smukke omkringliggende landskab til møder, corporate begivenhed konferencerum leje, seminarer, banketter og receptioner til op til 350 personer, er hotellets dedikeret team af virksomhedernes planlæggere på hånden til at hjælpe med at planlægge alle detaljer og organisere måltider, underholdning og andet ekstramateriale til at gøre enhver begivenhed til en total succes.

En LUKSUS wedding venue i Eastbourne
Grand Hotel er et af de mest romantiske bryllup steder i Eastbourne og det omkringliggende område i East Sussex. De forskellige bryllup reception spillesteder, heriblandt Compton Suite med sine prægtige victorianske arkitektur og spektakulære Silverdale værelset, er også licenseret til civile ceremonier og partnerskaber, og hotellet byder på rummelige pakker eller skræddersyede bryllupper til alt fra små fester med nære familie og venner til overdådige banketter for op til 200 personer.

Kørselsvejledning til GRAND HOTEL i Eastbourne
Beliggende på den vestlige ende af Eastbourne seafront, The Grand Hotel er et 15-minutters gåtur eller en kort taxatur fra byens banegård. Inden for rækkevidde af M25, er dette femstjernede hotel til en times kørsel fra Gatwick Lufthavn, og under to timer fra Heathrow Airport. Velkomst dørmænd hilser alle gæster ved ankomsten, og der er en stor parkeringsplads og parkeringsservice er til rådighed.

Facilities offered by The Grand Hotel Eastbourne, a luxury 5 star hotel